skip to Main Content

Muistanette varmaan Hyvinkään kirkon, yhden kaikkien aikojen haastavimmista saumauskohteistamme?

Mielenvirkistykseksi voitte käydä lukemassa selonteon viime vuoden lopun tapahtumista >

Hyvinkään kirkossa oli siis muotonsa puolesta haastetta kerrakseen. Rakennuksen kolmiomainen ulkomuoto ja katon jyrkkyys tekivät saumaamisesta – ja ylipäätänsä tarvittavaan saumauskorkeuteen pääsemisestä – varsin työlästä. Saumaajat ja työvälineet olivat kovilla pitkään kestäneessä projektissa. Kuten hieman epäilimmekin, sadekelit siirsivät projektin valmistumista tähän kevääseen. Töitä päästiin kuitenkin jatkamaan hyvissä ajoin ja kauniiden säiden jatkuessa loput saumat saatiin ensiluokkaiseen kuntoon nopealla aikataululla.

Lopuksi pitää vielä kertaalleen kiittää asiakasta esimerkillisestä osallistumisesta projektin varrella. Asiakas oli hyvin avulias ja aktiivinen kaiken aikaa. Työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi saimme luvan kaataa muutaman puun kirkon välittömästä läheisyydestä. Yhteydenpito meidän ja tilaajan välillä oli myös helppoa ja vaivatonta. Asiakkaan puolelta ymmärrettiin vallan hyvin, että kehnoilla keleillä työtä ei saada päätökseen vuoden loppuun mennessä.

Projekti oli kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja opettavainen. Kokemuksesta jälleen hieman viisastuneina osaamme jo ennalta varautua muutoksiin seuraavan vastaavan kohteen tullessa eteen. Tärkeimmät seikat menivät onneksi maaliin ensiyrittämällä: kukaan ei loukkaantunut, työ tehtiin huolella ja tasokkaasti; ja jälkeemme jäi tyytyväinen asiakas.

Nauttikaa upeasta kesästä ja pitäkää huolta toisistanne!

Back To Top