Skip to content

Julkisivumaalaus

Julkisivumaalaus hyödyttää suuresti kiinteistöä. Se ei pelkästään lisää rakennuksen näyttävyyttä, vaan tuo myös huomattavaa pitkäaikaista taloudellista lisäarvoa. Kauniin maalipinnan saanut rakennus erottuu edukseen. Maalinpinnan tehtävänä on myös suojata betonipintoja säärasitukselta. Ikkunoiden huoltomaalaus antaa rakennukselle ryhtiä ja siirrättää arvokkaat ikkunaremontit hamaan tulevaisuuteen.

Julkisivumaalauksessa on tunnettava perusteellisesti eri pintamateriaalit. Jotta maali pysyisi pitkään maalauspinnalla ja näyttäisi ensiluokkaiselta, on ymmärrettävä maalien ja niiden käyttäytymisen päälle. Julkisivuilla olevien materiaalien ja pinnanmuotojen vaihtelun vuoksi tarvitaan useampia maaleja ja monipuolista välineistöä.

Maalausta ei tehdä koskaan likaiselle pinnalle, vaan tarvittaessa pinnat pestään ensin. Julkisivumaalauksessa tehdään lisäksi aina pohjustus. Ilman pohjustusta maali ei näytä hyvältä eikä tule kestämään aikaa.

Julkisivumaalaus on sääolosuhteiden vuoksi pääosin kesällä toteutettavaa työtä. Tällöinkin varaudutaan aina sään muutoksiin ja pidetään huolta kunnollisesta suojauksesta. Me Saumastolla myös seuraamme maalauksessa ja maaleissa tapahtuvaa kehitystä, jotta asiakkaamme saavat ainoastaan parhainta ja toimivinta julkisivujen maalauspalvelua.

Suoritamme tyylikkäät julkisivumaalaukset jokaiselle kiinteistölle ja pintamateriaalille.

Back To Top