skip to Main Content

Julkisivupesut

Julkisivun puhtaus on tärkeä osa julkisivun asianmukaista toimintakykyä. Julkisivu on keskeytymättömästi alttiina ilmaston vaikutukselle ja ympäristön saasteille. Lika ja epäpuhtaudet takertuvat julkisivun pinnalle. Ajan myötä julkisivulle muodostuu mikrobikasvustoja, jotka tarjoavat otollisen alustan homeitiöiden syntymiselle. Mikrobikasvusto pyrkii laajentamaan elintilaansa ja yrittää tunkeutua jokaiseen rakoon. Ilmastoinnin kautta tai tiiviyspuutteiden vaikutuksesta epäpuhtaudet voivat kulkeutua asuintiloihin.

Julkisivupesu kannattaa toteuttaa, jos edellisestä pesusta on jo vuosia tai julkisivu on silminnähden likainen. Julkisivuun on saattanut ilmaantua myös epämääräisen värisiä tai näköisiä kohtia, jotka on syytä tarkistuttaa ammattilaisella. Kyse voi olla juurikin huolellisen pesun tarpeesta.

Meiltä saat julkisivupesut kaikenkokoisiin rakennuksiin sekä kaikille eri pinnoille. Pesuvälineistömme on laadukas, nykyaikainen ja suorituskykyinen. Saumasto käyttää julkisivupesuissaan ainoastaan turvallisia ja ympäristöystävällisiä pesuaineita – pesun tehokkuuden lainkaan kärsimättä.

Back To Top