Skip to content

Yritysvastuulla tarkoitetaan sitä, että yritys ymmärtää oman toimintansa vaikutukset ympäröivään yhteiskuntaan. Yritysvastuu jaetaan yleensä taloudelliseen, sosiaaliseen ja ympäristövastuuseen. Vastuullinen yritys toimii taloudellisesti vakaalla pohjalla ja ottaa toiminnassaan huomioon niin sidosryhmät kuin ympäristönkin. Ohessa pieni listaus siitä, mitä vastuullisuus tarkoittaa Saumaston jokapäiväisessä toiminnassa.

1. Korkein luottoluokitus AAA

Korkein luottoluokitus edellyttää vakiintunutta toimintaa, positiivista tai ei-negatiivista taustaa ja maksutapaa sekä hyvää taloutta. Olemme kuuluneet tähän korkeimpaan AAA-ryhmään jo usean vuoden ajan.

 


2. Luotettava kumppani

Hoidamme velvoitteemme moitteetta ja olemme siksi virallisestikin Luotettava Kumppani.

 

 


3. Vakaa, pitkäikäinen yritys

Saumasto on perustettu vuonna 1998. Vuosien myötä meille on kertynyt valtavasti kokemusta ja toimintamme on vakaalla pohjalla. Olemme olleet alalla jo pitkään ja aiomme olla jatkossakin.

 


4. Turvalliset ja ympäristöystävälliset välineet ja aineet

Pyrimme aina käyttämään mahdollisimman turvallisia sekä käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, koneita ja laitteita. Tuotteet ovat viime vuosina kehittyneet valtavasti parempaan suuntaan, joten se on nykyään huomattavasti helpompaa.

 


5. Pitkäaikaiset ja luotettavat aliurakoitsijat

Olemme tehneet jo vuodesta 2005 asti yhteistyötä saman aliurakoitsijan kanssa. Vetäjä on erittäin kokenut ja hänen alaisensa hyviä, luotettavia tekijöitä.

 

 


6. Tyytyväiset asiakkaat

Periaatteemme on, että työt tehdään aina mahdollisimman hyvin. Palaute tulee työn onnistumisen myötä, ja asiakkaamme ovat olleet meihin ja työn jälkeen tyytyväisiä. Vakituisille asiakkaillemme pyrimme lisäksi aina löytämään aikaa, vaikka kalenterissa täyttä olisikin.

 


7. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä alaa

Alan kehittäminen on lähellä sydäntämme. Saumasto on yksi Suomen Rakennussaumausyhdistyksen perustajista ja toimitusjohtajamme Markku Häkli on ollut mukana yhdistyksen hallituksessa jo useamman vuoden ajan. Rakennussaumausyhdistys edistää saumaamisen ja sen materiaalien ja menetelmien kehittämistä ja toimii yhdyssiteenä alan eri toimijoiden välillä.

Back To Top