Skip to content

Yksi Saumaston hyvistä pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista on Pihla. Teemme heille vuosittain useampia ikkunasaumauskohteita. Tänä vuonna olemme urakoineet Pihlalle jo kaksi ikkunasaumaustyötä. Toinen niistä valmistui juuri vähän aikaa sitten.

Kohde sijaitsee Vedenottamontie 12, Helsingin Vuosaaressa. Kyseessä on vuonna 1992 valmistuneet 3-5-kerroksiset kerrostalot, joihin tehtiin ikkunaremontti. Pihla uusi rakennuksien kaikki ikkunat ja parvekeovet, jonka jälkeen Saumasto teki niihin saumat. Saumattavia ikkunoita ja parvekeovia oli kaikkiaan n. 500 kappaletta. Työ tehtiin ja valmistui Elokuun alussa.

Asuintaloja urakoidessa on aina se haaste, että asukkaat ovat koko ajan paikalla. Esimerkiksi kulunohjauksen on oltava nostimilla liikuttaessa tarkempaa kuin toisenlaisilla työmailla. Asukkaiden tiedottaminen ja kommunikaatio työmaan muiden urakoitsijoiden kanssa on siis elintärkeää. Saumaston ja Pihlan välille onkin rakentunut selkeä ja simppeli työjärjestys. Pihla tilaa meiltä ikkuna- ja ovisaumausurakan ja kertoo alustavan aikataulun. Kun Pihla on tehnyt oman työnsä eli vaihtanut ikkunat, alkaa meidän työmme eli uusien ikkunoiden saumaus. Tämä hyvä yhteistyö takaa myös hyvän lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan.

Back To Top